vineri, 29 mai 2015

Paste cu sos alb



Daca doriti sa pregatiti ceva rapid si gustos, va recomand sa incercati aceasta reteta delicioasa cu paste.

Ingrediente:
200g paste (tagliatelle)
300ml lapte
50g unt
2 linguri faina
Sare
Piper
1-2 catei usturoi
2 felii sunca

Mod de preparare:
Topesti untul intr-un vas cu fundul gros apoi adaugi 2 linguri de faina si lasi sa se caleasca, 


apoi adaugi laptele putin cate putin, 


pana il incorporezi pe tot. Adaugi sare si piper, amestecand permanent si lasi sa fiarba la foc mic, pana se ingroasa sosul (25-30 de minute).


Cand sosul este aproape gata adaugi usturoil dat pe razatoare. 
Pui apa la fiert  cu sare si cand incepe sa clocoteasca adaugi pastele si le lasi sa fiarba 5-7 minute.Scurgi pastele de apa si le pui intr-un vas, 


apoi adaugi sosul 


si sunca taiata cubulete. Amesteci pana cand se omogenizeaza compozitia si servesti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu