marți, 16 august 2016

Broccoli cu fasole verde la cuptor




Ingrediente:
200g fasole verde
1 broccoli mic
100 g cascaval
5 oua
50 ml smantana
Sare
piper
1 lingura de ulei + 1 lingura pesmet  (pentru tapetat vasul)

Mod de preparare:
Desfaci broccoli in buchetele si le fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute. Fierbi fasolea spalata, curatata de codite si rupta bucati.
Ungi cu ulei un vas yena si il tapetezi cu pesmet. 


Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si piper.

Amesteci broccoli cu fasolea verde si le pui in vasul yena, 


apoi adaugi ouale batute cu smantana. 


Introduci vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si il lasi timp de 20-25 de minute. Scoti vasul 


si presari cascavalul dat pe razatoare 


si introduci vasul pentru inca 5 minute in cuptor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu