sâmbătă, 4 februarie 2017

Ciorba de perisoare



Va invit la o ciorba delicioasa de perisoare aromata cu Bors Maggi precum si 
Maggi Secretul gustului Legume. Imi aduce aminte de ciorba facuta de mama cand eram copii.

Ingrediente: 
-pentru perisoare:
500 g carne de curcan tocata 
1 ou
1 varf piper negru
Sare
4 linguri orez 
2 linguri gris
Patrunjel verde
Marar verde

-pentru ciorba:
1 morcov
1 ardei
1 ceapa 
1 telina mica 
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
1/2 legatura marar 
1/2 legatura patrunjel 
sare
4 linguri rosii cuburi decojite in sos de rosii Sun Food
1 lingura Maggi Secretul gustului Legume 
1/2 lingura Bors Maggi 
taitei

Mod de preparare:
Cureti si speli legumele: telina, patrunjelul radacina, pastarnacul, morcovul, ardeiul si ceapa. Dai morcovul pe razatoare si tai cubulete mici ardeiul si ceapa si
 si le pui la fiert intr-o oala cu apa, sare si o lingura de Maggi Secretul gustului Legume
Pui telina, patrunjelul radacina, pastarnacul intregi si le scoti la final sau le tai cubulete si le pui in oala. 




Bati oul bine si il amesteci cu carnea de curcan tocata si adaugi orez (spalat in prealabil), gris, patrunjel, marar, sare si piper dupa gust. 




Cand a inceput sa clocoteasca apa faci perisoarele si le pui in oala la fiert. 


Adaugi rosiile cuburi cu sosul si lasi sa fiarba la foc potrivit. 


Cand perisoarele sunt aproape fierte adaugi borsul Maggi (dupa gust). Adaugi taiteii si mai lasi sa fiarba 5 minute, apoi adaugi patrunjelul si mararul si opresti focul si acoperi cu capacul pentru 5-10 minute.


Lasi sa se racoreasca putin si servesti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu