marți, 28 februarie 2017

Salata cu spanac, ridichi si cas de oaie


Daca tot a venit caldura si primavara bate la usa, m-am gandit ca ar fi cazul sa trecem la un meniu mai lejer si mai sanatos. Pietele abunda in legume proaspete si trebuie sa profitam din plin.

Ingrediente:
2 legaturi spanac
2 legaturi ridichi
150 g cas de oaie
½ ardei gras rosu
sare
o lingura otet balsamic
3-4 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Speli frunzele de spanac, le scurgi bine de apa si le tai fasii. 



Ardeiul il tai felii scurte si subtiri, iar ridichile le tai in doua si le feliezi.


Tai casul cubulete mici. 


Toate ingredientele le pui intr-un castron, 


presari sare peste ele, adaugi otetul balsamic si uleiul de masline si amesteci totul, dupa care servesti salata.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu