duminică, 14 mai 2017

Placinta cu naut, dovlecei si ardei







Va invit sa incercati o placinta delicioasa cu naut, ardei si dovlecei. Daca doriti puteti adauga si alte legume care va plac (ciuperci sau verdeata). Eu am folosit si condimente Maggi pentru un plus de savoare.

Ingrediente 
(tava 20X30 cm):
5 oua
150g naut din conserva
2 dovlecei
2 morcovi
1 lingura Maggi Secretul gustului legume
100 g faina
50 ml ulei de masline
½ ardei gras rosu
3 fire ceapa verde
1/2 plic praf de copt
sare
piper

Mod de preparare:
Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica si ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie. Tai ceapa rondele si ardeii cubulete. 
Intr-un vas, amesteci ingredientele de mai sus. Adaugi o 
lingura Maggi Secretul gustului legume, sare si piper dupa gust. 


Separat bati ouale cu un praf de sare si le adaugi peste compozitia de dovlecei. 


Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia. 


Adaugi uleiul de masline si amesteci apoi torni compozitia in tava tapetata cu unt.


Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 de minute.


O lasi sa se racoreasca putin si o servesti. Merge de minune alaturi de o cana cu iaurt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu