Ingrediente:
250 g paste (eu am folosit penne)
80g ciuperci
2 căței de usturoi
sare
piper
30g unt
100g șuncă presată
Pentru sos:
100g brânză cu mucegai
30g parmezan
200ml smântână pentru gătit
sare
piper
Mod de preparare:
Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și când dă în clocot apa, dai drumul pastelor. Le lași să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le iei de pe foc și le pui într-o sită să se scurgă de apă.
Ciupercile le scurgi bine, le clătești si le tai bucățele.
Încingi o tigaie și topești untul, apoi pui șuncă tăiată cubulețe și usturiul tăiat felii și le prăjești câteva minute, pe ambele părți apoi le scoți pe un prosop absorbant de hârtie.
250 g paste (eu am folosit penne)
80g ciuperci
2 căței de usturoi
sare
piper
30g unt
100g șuncă presată
Pentru sos:
100g brânză cu mucegai
30g parmezan
200ml smântână pentru gătit
sare
piper
Mod de preparare:
Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și când dă în clocot apa, dai drumul pastelor. Le lași să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le iei de pe foc și le pui într-o sită să se scurgă de apă.
Ciupercile le scurgi bine, le clătești si le tai bucățele.
Încingi o tigaie și topești untul, apoi pui șuncă tăiată cubulețe și usturiul tăiat felii și le prăjești câteva minute, pe ambele părți apoi le scoți pe un prosop absorbant de hârtie.
Adaugi ciupercile, le călești 2-3 minute și le scoți pe un prosop absorbant de hârtie.
apoi adaugi smântână pentru gătit și parmezan și amesteci până când se omogenizează compoziția,
apoi adaugi șunca și ciupercile și amesteci. Adaugi sare și piper după gust (dacă mai este cazul).
Adaugi pastele și amesteci ușor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu