Acest chec aperitiv poate fi pregătit cu orice tip de resturi pe care le aveți în frigider. Este foarte gustos și se pregătește rapid.
Ingrediente:
180 g făină
6 ouă la temperatura camerei
200 g de cașcaval
100 g măsline fără sâmburi
100 g de șuncă
1/2 ardei gras roșu
2 fire ceapă verde
1 plic praf de copt
40 ml de ulei
1 plic praf de copt
40 ml de ulei
boia
sare
sare
piper
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Amesteci făina cu praful de copt. Folosind un mixer, bați ouăle cu sare până devin pufoase.
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Amesteci făina cu praful de copt. Folosind un mixer, bați ouăle cu sare până devin pufoase.
Adaugi uleiul și mixezi. Încorporezi făina cu praful de copt
amestecând ușor de jos în sus.
Pui apoi măslinele tăiate rondele, șunca tăiată cubulețe, ardeiul tăiat cubulețe, ceapa verde tăiată rondele, boia si piper
cașcavalul dat pe răzătoare,
si de data aceasta amesteci folosind o spatula de silicon /
lingură de lemn.
Tapetezi cu unt o formă de chec din silicon, torni compoziția
și o
introduci în cuptorul încins în prealabil la 180 de grade C, pentru 30 de
minute sau până când este perfect crescut și rumenit și a trecut testul
scobitorii.
Lași să se răcească și îl servești.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu