marți, 18 mai 2021

Placinta cu oua de prepelita, mozzarella si rosii cherry




Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă.

Ingrediente:

1 aluat foietaj
11 oua de prepelita
150g mozzarella
11 rosii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 borcan de sos pesto rosso (cu roșii și busuioc)
semințe de pin

 

Mod de preparare:

Lași să se dezghețe aluatul la temperatura camerei, apoi îl întinzi pe o foaie de aluat și îl transferi în tava mare de cuptor. Tai aluatul de jur-împrejur, lăsând o margine de 2 cm. Nu îl tai în totalitate, ci îl lași prins în cele 4 colțuri. Ungi aluatul cu sos pesto rosso.



Fierbi ouăle de prepeliță pentru 2-3 minute, le lași să se răcească și apoi le cureți de coajă și le tai în 2 pe jumătate.

Speli roșiile cherry și le tai în 2. Speli ardeiul gras și îl feliezi. Tai mozzarella felii de aproximativ 2 cm.


Așezi ingredientele peste aluat, alternându-le. Presari semințele de pin. Poți să mai presari câte o linguriță de sos pesto din loc în loc.



Introduci plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180de grade C, pentru 30-35 minute, până când aluatul se rumenește frumos.



 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu