Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă.
Ingrediente:
1 aluat foietaj
11 oua de prepelita
150g mozzarella
11 rosii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 borcan de sos pesto rosso (cu roșii și busuioc)
semințe de pin
Mod de preparare:
Lași să se dezghețe aluatul la temperatura camerei, apoi îl întinzi pe o
foaie de aluat și îl transferi în tava mare de cuptor. Tai aluatul de
jur-împrejur, lăsând o margine de 2 cm. Nu îl tai în totalitate, ci îl lași prins
în cele 4 colțuri. Ungi aluatul cu sos pesto rosso.
Fierbi ouăle de prepeliță pentru 2-3 minute, le lași să se răcească și apoi
le cureți de coajă și le tai în 2 pe jumătate.
Speli roșiile cherry și le tai în 2. Speli ardeiul gras și îl feliezi. Tai
mozzarella felii de aproximativ 2 cm.
Introduci plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180de grade C, pentru 30-35
minute, până când aluatul se rumenește frumos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu