Dacă vă plac fructele de mare, vă invit să încercați și această rețetă. Este delicioasă!
Ingrediente:
2-3 linguri ulei măsline
350 g fructe de mare (congelate)
3 căței usturoi
½ borcan ciuperci
1 pahar vin alb
150g smântână
sare
piper
1 pahar vin alb
150g smântână
sare
piper
200g paste (farfalle)
pătrunjel verde
Mod de preparare:
Usturoiul curățat îl feliezi și îl călești 1 minut în uleiul încins.
Mod de preparare:
Usturoiul curățat îl feliezi și îl călești 1 minut în uleiul încins.
Adaugi fructele de mare, ciupercile, vinul alb, sare, piper și lași
să fiarbă câteva minute, atât cât să scadă vinul și să se evapore.
Între timp, pui o oală cu apă și puțină sare la fiert. Când apa clocotește adaugi pastele și lași să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert scurgi bine de apă și le adaugi în tigaie peste fructele de mare.
Amesteci ușor și le lași 2-3 minute să fiarbă
împreună, apoi adaugi smântâna, omogenizezi și oprești focul.
Presari
pătrunjelul tocat mărunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu