Vă invit să încercați o rețetă rapidă și
delicioasă, care poate fi pregătită cu orice fruct de sezon. Am avut ca sursă
de inspirație o rețetă de la Teoskitchen.
Ingrediente:
3 ouă mari
120g unt topit
esență de vanilie
100g zahar măcinat
un praf sare
1/2 plic praf de copt
200g făină
4 mere mari
2 lingurițe scorțișoară măcinată
Ingrediente:
Încingi cuptorul la 180°C. Ungi cu unt și tapetezi cu hârtie de copt o tavă de 28x19cm și ungi pereții cu unt.
3 ouă mari
120g unt topit
esență de vanilie
100g zahar măcinat
un praf sare
1/2 plic praf de copt
200g făină
4 mere mari
2 lingurițe scorțișoară măcinată
Ingrediente:
Încingi cuptorul la 180°C. Ungi cu unt și tapetezi cu hârtie de copt o tavă de 28x19cm și ungi pereții cu unt.
Într-un bol pui făina cernută împreună cu praful de copt,
scorțișoara și sarea.
Torni deasupra ingredientele: unt topit, cele 3 ouă,
zahărul și esența de vanilie.
Amesteci totul cu mixerul, 5 minute la viteză
medie, până când obții un aluat omogen și lucios.
Cureți merele și le tai cubulețe, apoi le adaugi peste aluat și
amesteci ușor.
Torni compoziția în tavă și nivelezi bine cu spatula.
Dai prăjitura la cuptor timp de 30-35 minute sau până trece testul
scobitorii.
O lași să se răcorească și apoi o tai.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu