duminică, 21 martie 2021

Waffe cu cascaval si ceapa verde





Vă invit la o gustare rapidă și delicioasă. Gașca mea a fost foarte încântată de rezultat.

Ingrediente (pentru 7 buc):
2 ouă
200 g iaurt
50 g unt
160 g făină
½ linguriță praf de copt
50g cașcaval
2 fire ceapă verde

Mod de preparare:
Se topește untul.
Se bat ouăle, se adaugă iaurtul și se omogenizează. Se adaugă untul topit și răcorit peste amestecul de ouă, amestecând încontinuu. 





Se adaugă făina cernută cu praful de copt și se amestecă până se obține un aluat gros.
În funcție de cât de lichid este iaurtul, e posibil să aveți nevoie de mai multă sau mai puțină făină.

Se adaugă cașcavalul ras și ceapa tocată rondele și se omogenizează.


Se încălzește aparatul de waffe. Se toarnă câte 3 linguri de aluat în fiecare placă. Se închide aparatul și se coc waffele până când se rumenesc frumos.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu