duminică, 25 aprilie 2021

Negresa cu ciocolata si frisca LaDorna








Pentru a pregăti un desert delicios și sănătos, te invit să folosești frișca neîndulcită LaDorna, care este obținută din cel mai bun lapte, 100% naturală, fără conservanți. Nu uita că frișca LaDORNA este ideală atunci când îți dorești să impresionezi cu un desert de ținut minte!
Eu am pregătit un desert rapid și delicios pentru cei dragi.


Pentru o frisca reusita respectati modul de preparare:
• Pastreaza cutia la frigider minimum 24 ore inainte de a prepara frisca.
• Agita cutia inainte de utilizare.
• Toarna continutul intrun bol rece.
• Ustensilele trebuie sa fie rece
• Bate frisca cu mixerul la viteza medie, intre 7-10 minute

#BUZZLaDORNA , #FriscaLaDORNA
BUZZStore LaDORNA




Ingrediente:
270g ciocolată neagră (minim 50% cacao)
135g unt
4 ouă
100g zahăr măcinat
1 praf de sare
120 g făină

-pentru ornat:
200 ml frișcă neîndulcită LaDorna
30g zahăr măcinat


Mod de preparare:
Topești pe baie de aburi untul și ciocolata ( luați de pe abur înainte să fie topit complet și amestecați. În felul acesta nu o să aveți o compoziție fierbinte dar va fi perfect omogenă).







Bați ouăle cu un praf de sare, cu telul, apoi adaugi zahărul măcinat și bați cu telul până când devin o spumă omogenă. 


Adaugi ciocolata topită și omogenizezi, apoi adaugi făina și omogenizezi ușor.




Torni compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și o dai la cuptorul preîncălzit la 180 grade C timp de 25-30 de minute. 

Se scoate pe un grătar și se lasă să se racească.




Pregătești frișca pentru ornat. Pentru o frișcă reușită respectați modul de preparare:
• Păstrează cutia la frigider minimum 24 ore înainte de a prepara frișca.
• Agită cutia înainte de utilizare.
• Toarnă conținutul într-un bol rece.
• Ustensilele trebuie să fie reci
• Bate frișca cu mixerul la viteză medie, între 7-10 minute.






Ornezi prăjitura și servești cu poftă.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu