Ingrediente:
500 g creveți (congelați)
350g mix fruxte de mare (congelate)
200 g pulpă de pui
100 g mazăre congelată
300 g orez
2 roșii
2 cepe mici
500 ml supă / apă
1/2 ardei gras roșu
1/2 ardei galben
5-6 linguri de ulei de măsline
1 legătură pătrunjel
1 lingură de curcuma
2 căței de usturoi pisați
sare
Mod de preparare:
Într-o tigaie încăpătoare pui uleiul la încins, adaugi bucățile de carne de pui tăiate cubulețe si le călești până când puiul se albește.
5-6 linguri de ulei de măsline
1 legătură pătrunjel
1 lingură de curcuma
2 căței de usturoi pisați
sare
Mod de preparare:
Într-o tigaie încăpătoare pui uleiul la încins, adaugi bucățile de carne de pui tăiate cubulețe si le călești până când puiul se albește.
Împingi carnea pe
margine și pui în centru ceapa tăiată julien, usturoiul pisat si ardeii tăiați
cubulețe pana se inmoaie bine. Amesteci și lași câteva minute să se călească
apoi adaugi mazărea și roșiile tocate cubulețe și lași să fiarbă până ce se formează
un sos.
Adaugi curcuma și sarea și amesteci bine totul. Pui orezul spălat
și
supa de legume / apa,
apoi adaugi fructele de mare.
Acoperi vasul cu un capac
si lași paella să fiarbă la foc mic pentru 20-25 de minute sau până când orezul
s-a umflat și supa a fost absorbită. Cand orezul esta gata, aranjezi frumos
creveții deasupra, presari pătrunjel deasupra și servești.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu