Ce spuneți de un desert rapid și delicios? Eu am avut ajutorul fetelor mele, care au fost foarte încântate să le pregătească. Vă invit să încercați și voi rețeta deoarece este delicioasă.
Ingrediente:
250 g făină
2 linguri cacao
1 lingură scorțișoară
1 plic praf de copt
un praf de sare
4 mere
100 g zahăr
3 ouă mari
5 linguri lapte rece
4 linguri ulei floarea soarelui
Mod de preparare:
Se spală merele și se curăță de coajă, se dau pe răzătoarea mare,
se scurg de zeamă și se călesc cu 2 linguri de zahăr. Se lasă să se răcească.
Se amestecă ingredientele uscate (făina, praful de copt, scorțișoara, cacao, sarea). Separat, se bat spumă ouăle cu zahărul măcinat.
Se adaugă alternativ ulei și lapte și se omogenizează bine. Se încorporează ingredientele uscate treptat,
iar la sfârșit merele răcite.
Se pune aluat în fiecare formă (cam 3/4 din formă).
Se dau la cuptor, la 200 grade, pentru 15 minute. Când sunt gata, se scot din forme și se lasă pe un grătar să se răcească.
Se amestecă ingredientele uscate (făina, praful de copt, scorțișoara, cacao, sarea). Separat, se bat spumă ouăle cu zahărul măcinat.
Se adaugă alternativ ulei și lapte și se omogenizează bine. Se încorporează ingredientele uscate treptat,
iar la sfârșit merele răcite.
Se pune aluat în fiecare formă (cam 3/4 din formă).
Se dau la cuptor, la 200 grade, pentru 15 minute. Când sunt gata, se scot din forme și se lasă pe un grătar să se răcească.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu