Ingrediente:
4-5 linguri ulei măsline
225 g fructe de mare (congelate)
8 roșii cherry
3 căței usturoi
1/2 ardei gras roșu
1/2 pahar vin alb
200g roșii în sos de roșii
1 lingură oregano Delikat
sare
piper negru boabe Delikat
1 lingură oregano Delikat
sare
piper negru boabe Delikat
100g paste negre
pătrunjel verde (pentru decor)
Mod de preparare:
Mod de preparare:
Tai usturoiul felii și îl pui la călit în uleiul încins, până când
se rumenește puțin.
Adaugi roșiile cherry și felii de ardei gras.
Când legumele încep să se înmoaie, adaugi fructele de mare,
vinul alb, roșiile
pasate, sare, piper negru boabe Delikat proaspăt măcinat și o lingură de
oregano Delikat.
Lași să fiarbă câteva minute, atât cât să se îngroașe sosul.
Între timp, pui o oală cu apă și puțină sare la fiert. Când apa clocotește adaugi pastele și lași să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert le scurgi bine de apă.
Cu ajutorul unui clește iei din paste le pui în farfurie, formând
un cuib, apoi adaugi fructele de mare cu sosul. Poți să pui pastele în tigaie
peste fructele de mare, amesteci ușor și le lași 2-3 minute să fiarbă împreună,
apoi oprești focul.Ornezi cu pătrunjel verde tocat mărunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu