joi, 27 septembrie 2018

Paste cu pui, ciuperci si mascarpone





Astăzi am pregătit niște paste delicioase în tigaia Tefal, care face parte din setul 
de 11 piese TEFAL INGENIO EXPERTISE L6509902. Am călit puțin pieptul de pui și exact cum mă așteptam, acesta nu s-a lipit deloc, iar la final am curățat tigaia foarte ușor.  



Cu noul set de tigai Tefal Ingenio gatitul este o placere!


Ingrediente:

250 g paste (pennette rigate)
1/2 piept de pui (170g)
250 g mascarpone
1 borcan mic de ciuperci champignon întregi
1 lingură condiment de pui
1/2 ardei capia
4 linguri ulei de măsline
4 căței de usturoi
sare
Pătrunjel verde

Mod de preparare:
Tai pieptul de pui cuburi, îl condimentezi și îl călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.


Speli ciupercile și le tai în 2 (dacă sunt mari), le adaugi peste pieptul de pui. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, 


apoi torni un pahar de apă, 


acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 10 minute, până când scade apa și carnea este fiartă.


Adaugi mascarpone și amesteci.



Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. Scurgi pastele de apă, 


le adaugi în tigaie și amesteci. 


Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Decorezi cu pătrunjel verde tocat. 


 Servești cu poftă alături de cei dragi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu