joi, 3 iunie 2021

Placinta cu branza, spanac si oua de prepelita



Vă invit să încercați o plăcintă absolut delicioasă, pe care am pregătit-o foarte rapid.

Ingrediente:
4 ouă
550g brânză de vaci
60 g făină
200 g spanac
12 ouă prepeliţă
Sare
piper
1/4 ardei gras roșu
4 roșii cherry


Mod de preparare:
Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute.
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după gust. 


Se adaugă făina și se omogenizează, 


iar la final se adaugă spanacul pe care l-am spălat, zvântat și tocat mărunt și se omogenizează.


Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hîrtie de copt pe fund și unsă cu unt pe pereți, se așează ouăle de prepeliță (și se apasă în compoziție), felii de ardei și roșii cherry tăiate în jumătate.






Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute și se lasă să se rumenească deasupra.
Se lasă să se răcorească și se servește.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu