Nouă ne plac foarte mult supele creme, iar în perioada aceasta călduroasă sunt ideale, pentru a nu face și mai multă căldură în casă.
Ingrediente:
1 buchet de broccoli
1 ceapă mică
1 morcov
2 căței de usturoi
300b boabe de naut (din conservă)
30 gr unt
sare
piper proaspat macinat
500 ml apa
ardei iute
1 pahar smântână pentru gătit
Mod de preparare:
Fierbi ceapa, usturoiul și morcovul în apă cu un strop de sare. Când sunt aproape fierte, adaugi buchețelele de broccoli desfăcute și năutul și lași să fiarbă cca 3-5 minute.
300b boabe de naut (din conservă)
30 gr unt
sare
piper proaspat macinat
500 ml apa
ardei iute
1 pahar smântână pentru gătit
Mod de preparare:
Fierbi ceapa, usturoiul și morcovul în apă cu un strop de sare. Când sunt aproape fierte, adaugi buchețelele de broccoli desfăcute și năutul și lași să fiarbă cca 3-5 minute.
Dacă e prea multă apă mai scoți într-un castron și adaugi pe parcurs după gust. La sfârșit potrivești de sare si piper.
Pasezi totul cu blenderul de mână și adaugi smântână pentru gătit și omogenizezi. Servești cu crutoane și ardei iuți.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu