Fetele mele sunt cele mai mari fane ale supelor creme. Se fac ușor și se mănâncă la fel de ușor. Vă invit să încercați și această combinație deoarece e delicioasă.
Ingrediente:
1 ceapă mare
1 dovlecel
4 cartofi
1 pătrunjel rădăcină
1 păstârnac
1 felie țelină
½ conopidă
3 căței de usturoi
sare
piper
100 g smântână
2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Se spală și se curăță legumele. Ceapa se taie cubulețe mici și se călește în 2
linguri de ulei de măsline. Dovlecelul, usturoiul, țelina, pătrunjelul și
păstârnacul se taie felii, iar cartofii se taie cubulețe. Se pun legumele în
oală și se adaugă apă cât să le acopere.
Se adaugă o linguriță de sare și se
lasă să fiarbă la foc potrivit. După 10-15 minute se adaugă și buchețelele de conopidă.
Când legumele sunt fierte se mixează bine. Se adaugă smântâna și sare și piper
după gust. Se presară pătrunjelul tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu