Ce ziceți de o mâncărica rapidă, de vară? A ieșit delicioasă și v-o recomand cu drag.
Ingrediente:
500g păstăi
3 pulpe de pui
50g unt aromatizatcu usturoi
1 ceapă roșie
1 roșie
boia de ardei dulce
condiment pentru carne de pui
sare
2 linguri bulion
pătrunjel
Mod de preparare:
Păstăile se curăță, se taie în bucăți și se pun la fiert în apă cu sare.
Carnea de pui se spală, se taie cubulețe și se pune la călit în untul topit. Se prăjește pe toate părțile până când se albește.
Păstăile fierte pe jumătate se scurg de apă și se adaugă peste carnea de pui.
Se adaugă sare, condiment pentru carne de pui și boia de ardei dulce și apă cât să le acopere și se lasă la fiert la foc potrivit pentru cca. 30 de minute. Spre final se adaugă bulionul și se mai dă un clocot.
Se presară pătrunjel (preferabil proaspăt, dar eu nu am avut) și se oprește focul.
Mâncărica se servește caldă ca atare sau cu o felie de pâine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu