duminică, 1 aprilie 2018

Dr. Hart - sustine sănătatea oaselor și a articulațiilorDin ce în ce mai multe persoane se plâng de dureri articulare sau musculare. Un efort fizic indelungat, unele afecțiuni mai vechi, varsta mai inaintata, un dezechilibru muscular sau articular la varste precoce sunt doar cateva din cauzele care ne fac sa ne gandim serios la aplicarea unui tratament. Un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată vor face minuni pentru articulații. Dacă aveți un job care presupune foarte mult stat pe scaun, trebuie să vă aigurați că poziția gâtului, a spatelui este una comodă, care solicită cât mai puțin articulațiile. De asemenea, trebuie ținută sub control greutatea: fiecare jumatate de kilogram in plus adauga de 4 ori mai multa greutate pe genunchi.


Am un serviciu care presupune multe ore de stat pe scaun. De multe ori sunt atât de prinsă în activitățile mele încât uit să iau o pauză de câteva minute. Totodată îl moștenesc pe bunicul meu care încă de tânăr a suferit de dureri de oase. Pe mine mă doare spatele dar și articulațiile degetelor de la mâini și mă trezesc dimineața cu degetele umflate.
BUZZStore și Dr. Hart mi-au oferit posibilitatea de a testa produsele Complex pentru Articulații si Crema calmantă pentru Articulații.

În urmă cu 2 luni am început testarea produselor primite de la BUZZStore și Dr. Hart. Conform modului de administrare indicat în prospecte, am luat câte 3 capsule Dr. Hart Complex pentru Articulații / zi (le-am înghițit cu o cantitate suficientă de apă) și am aplicat Crema calmantă pentru Articulații Dr. Hart de 3-4 ori.
Am fost plăcut surprinsă de rezultate după doar câteva zile de utilizare: dimineața nu mai simțeam furnicături în mâini.
Dr. Hart Crema Calmantă pentru articulatii

Dr. Hart Crema Calmanta pentru articulatii este un produs destinat aplicãrii pe zonele de piele afectatã, mai ales in zonele articulare si musculare. Datoritã combinaţiei de Condroitin sulfat, Glucozaminã si MSM, aceste substanţe pãtrund rapid in piele, cu efecte benefice asupra inflamaţiilor. Acest produs este eficient în reducerea disconfortului produs de inflamaţii locale şi diminuarea edemelor care apar la nivelul pielii.Condroitin sulfatul şi Glucozamina fac parte integrantă din compoziţia cartilajelor, au funcţii antistatice şi de condiţionare a pielii.
MSM-ul conţine o mare cantitate de sulf. Are efect antiinflamator şi calmant şi contribuie la creşterea afluxului sanguin pe zonele de piele pe care se aplicã.
Prin sinergia ingredientelor sale active (Glucozamina sulfat, Condroitin sulfat si MSM), Dr. Hart Crema Calmanta pentru articulatii are rol calmant și antiinflamator, iar mentolul și camforul dau o senzaţie plãcutã de răcorire. Îmi place foarte mult această cremă deoarece pătrunde rapid în piele, lăsând-o catifelată.
Dr. Hart Crema Calmanta pentru articulatii se găsesște în Farmaciile Sensi Blu.
Dr. Hart Complex pentru Articulatii 


Capsulele Dr. Hart Complex pentru Articulatii susțin sănătatea oaselor și a articulațiilor, datorita formulei unice, bazata pe 7 ingrediente:

  • Condroitina participă la stoparea decalcifierii oaselor și favorizează regenerarea cartilajelor.
  • Glucozamina susține mobilitatea articulară și ajută la refacerea țesuturilor articulare.
  • Acidul hialuronic contribuie la formarea colagenului și la secreția lichidului sinovial, ce asigură lubrifierea componentelor articulației.
  • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.
  • Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive.
  • Boswellia susține sănătatea articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor.
  • Ghimbirul este un antioxidant natural și contribuie la menținerea flexibilității normale a articulațiilor.


După ce am utilizat produsele Dr. Hart timp de 2 luni, s-au ameliorat durerile iar mâinile mele nu mai sunt amorțite. Vă recomand cu incredere aceste produse pe care le puteți achiziționa din Farmaciile Sensi Blu.
#buzzdrhart
#buzzstore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu