luni, 21 aprilie 2014

Sufleu cu spanac

Deorece a venit primavara si pietele abunda in verdeturi proaspete va recomand sa incercati o reteta delicioasa cu spanac.

Ingrediente:
300g spanac
5 oua
100g telemea
100g sunca
2 fire ceapa verde
3 catei usturoi
1 ardei gras rosu
Sare
Piper
Ulei

Mod de preparare:
Tai ceapa marunt, sunca o tai cubulete si le calesti in putin ulei.

Adaugi spanacul (fiert si tocat marunt apoi scurs de apa), usturoiul pisat si calesti totul pe foc mic timp de 10 minute.

Lasi sa se raceasca, apoi adaugi telemeaua data pe razatoarea mare, ardeiul tocat cubulete si galbenusurile batute.

Bati albusurile spuma si le adaugi peste restul compozitiei apoi amesteci usor. Adaugi sare si piper dupa gust. Torni compozitia in forme mici

si dai sufleul la cuptor pentru 50-55 de minute, la 170 de grade C.

Lasi sufleu sa se raceasca putin si il servesti cu muulta pofta, deoarece e delicios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu