Deorece a venit primavara si pietele abunda in
verdeturi proaspete va recomand sa incercati o reteta delicioasa cu spanac.
Ingrediente:
300g spanac
5 oua
100g telemea
100g sunca
2 fire ceapa verde
3 catei usturoi
1 ardei gras rosu
Sare
Piper
Ulei
Mod de preparare:
Tai ceapa marunt, sunca o tai cubulete si le calesti in putin ulei.
Adaugi spanacul (fiert si tocat marunt apoi scurs de
apa), usturoiul pisat si calesti totul pe foc mic timp de 10 minute.
Lasi sa se raceasca, apoi adaugi telemeaua data pe
razatoarea mare, ardeiul tocat cubulete si galbenusurile batute.
Bati albusurile spuma si le
adaugi peste restul compozitiei apoi amesteci usor. Adaugi sare si piper dupa
gust. Torni compozitia in forme mici
si dai sufleul la cuptor
pentru 50-55 de minute, la 170 de grade C.
Lasi sufleu sa se raceasca putin si il servesti cu muulta pofta, deoarece e delicios.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu