miercuri, 22 decembrie 2021

Naut cu ciuperci brune si sos de rosii




Ingrediente:
250g ciuperci brune
O conservă de năut
½ ardei gras roșu
200g sos de roșii
o lingură ulei de măsline
sare
piper
1/2 linguriță zahăr brun (opțional)
pătrunjel verde


Mod de preparare:
Se spală și se usucă ciupercile cu un prosop absorbant și se taie felii. Se pun la călit într-o tigaie, într-o lingură de ulei de măsline și se lasă să fiarbă la foc uite 2-3 minute. Se adaugă năutul clătit și ardeiul tăiat felii.



Se adaugă o căniță de apă și sosul de roșii și se lasă să fiarbă 10 minute. Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și se lasă să fiarbă până când scade apa și se formează un sos mai gros.



Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul tocat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu