Ingrediente:
1 kg pulpe de pui
3 cepe medii
1 ardei gras mare
o conserva de rosii
4-5 catei de usturoi
1 lingurita boia dulce
1 foaie de dafin
50 ml vin alb
50 ml apa/supa de pui
1 lg faina (optional)
sare
piper
Mod de preparare:
Pui carnea intr-o tava la cuptorul preincalzit, condimentata cu sare si piper, pentru cca 40 de minute.
Mod de preparare:
Pui carnea intr-o tava la cuptorul preincalzit, condimentata cu sare si piper, pentru cca 40 de minute.
Intre timp calesti ceapa tocata solzi in 2 linguri de ulei pentru 5 minute si adaugi ardeii taiati cuburi mari.
Lasi pe foc inca 5-10 minute. Adaugi sare, piper, rosiile din conserva (taiate bucati daca sunt intregi), boia, foaia de dafin, vinul si supa de pui.
Omogenizezi totul si adaugi si carnea peste sos.
Lasi sa fiarba cca 20-30 de minute. In ultimele 5 minute adaugi usturoiul pisat si optional, faina amestecata cu putin sos.
Lasi sa fiarba cca 20-30 de minute. In ultimele 5 minute adaugi usturoiul pisat si optional, faina amestecata cu putin sos.
Servesti ostropelul cu mamaliguta.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu