Va invit sa incercati o tarta rapida si delicioasa.
Ingrediente:
1
aluat foietaj
-pentru
umplutura:
5 ardei grasi rosii
1 borcan ciuperci
100g boabe porumb Sun Food
1-2 catei
usturoi
70g cascaval
3 oua
4 linguri lapte
sare
piper
Mod
de preparare:
Frigi
ardeii apoi ii cureti de pielita si ii tai fasii. Eu am folosit ardei de la congelator, pusi in aceasta toamna. Adaugi boabele de porumb,
usturoiul pisat si ciupercile taiate marunt, dupa care condimentezi dupa gust
cu sare si piper si adaugi ouale batute cu laptele. Intinzi aluatul si imbraci
o tava unsa cu unt, ridicand bine pe margini.
Torni
compozitia de ardei peste aluat
si introduci tava in cuptor pentru 35-40 de
minute, apoi scoti tarta
si presari cascavalul ras
si o mai dai la cuptor
pentru 5 minute.
Se serveste calda, dar si rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu