duminică, 24 ianuarie 2016

Tarta cu ardei copti, ciuperci si boabe de porumb


Va invit sa incercati o tarta rapida si delicioasa.

Ingrediente:
1 aluat foietaj

-pentru umplutura: 
5 ardei grasi rosii 
1 borcan ciuperci 
100g boabe porumb Sun Food
1-2 catei usturoi
70g cascaval
3 oua
4 linguri lapte
sare
piper


Mod de preparare:
Frigi ardeii apoi ii cureti de pielita si ii tai fasii. Eu am folosit ardei de la congelator, pusi in aceasta toamna. Adaugi boabele de porumb, usturoiul pisat si ciupercile taiate marunt, dupa care condimentezi dupa gust cu sare si piper si adaugi ouale batute cu laptele. Intinzi aluatul si imbraci o tava unsa cu unt, ridicand bine pe margini.
Torni compozitia de ardei peste aluat 


si introduci tava in cuptor pentru 35-40 de minute, apoi scoti tarta 


si presari cascavalul ras 


si o mai dai la cuptor pentru 5 minute. 


Se serveste calda, dar si rece.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu