joi, 19 octombrie 2017

Mini tarte cu conopida si broccoli



Ingrediente:
1 aluat foietaj
1/2 conopidă mică
câteva buchețele de broccoli
2 ouă mari
70g cașcaval
sare
piper
unt (pentru uns formele)

Mod de preparare:
Desfaci buchețelele de conopidă și broccoli și le fierbi în apă cu sare pentru 5 minute, apoi le scurgi bine de apă. Mixezi ouăle cu sare și piper.
Întinzi aluatul de foietaj dezghețat, îl decupezi  și apoi îl transferi în formele de mini tarte unse cu unt. Înțepi aluatul din loc în loc, 


așezi conopida și broccoli deasupra 


și torni ouăle. 


Introduci tartele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 25-30 de minute, apoi le scoți, presari cașcavalul ras 


și le mai lași 5 minute la cuptor.


Scoți mini tartele, le lași să se răcorească puțin și le servești.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu