duminică, 10 februarie 2019

Ravioli cu ciuperci si afumatura



Dacă sunteți în criză de timp vă invit să încercați această rețetă rapidă și delicioasă.

Ingrediente:

250 g ravioli cu brânză
70g afumătură
1/2 borcan mic de ciuperci
1 lingură condiment de pui
1/4 ardei gras roșu
4 linguri ulei de măsline
1-2 linguri bulion
2 căței de usturoi
sare
parmezan / brânză pentru paste (Hochland)

Mod de preparare:
Tai carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. 


Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, 


adaugi sare după gust, apoi torni un pahar de apă, acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 7-10 minute, până când scade apa.
Adaugi bulionul și amesteci.


Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. 
Scurgi pastele de apă, 


le adaugi în tigaie și amesteci. Adaugi sare dacă mai este nevoie.


Adaugi parmezan ras / brânză pentru paste și servești.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu