Checul aperitiv poate fi pregătit cu orice aveți la îndemână prin frigider, tot felul de resturi de salamuri, legume pe care ar fi păcat să le aruncați.
Ingrediente:
120 g făină
4 ouă la temperatura camerei
100g smântână
100 g de cașcaval
1 morcov
100 g șuncă
1/2 ardei gras roșu
100 g de cașcaval
1 morcov
100 g șuncă
1/2 ardei gras roșu
1/2 plic praf de copt
Boia
Boia
Busuioc
oregano
sare
sare
piper
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Amesteci făina cu praful de copt. Folosind un mixer, bați ouăle cu sare până devin pufoase.
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Amesteci făina cu praful de copt. Folosind un mixer, bați ouăle cu sare până devin pufoase.
Adaugi smântâna și mixezi.
Adaugi condimente după gust.
Încorporezi făina cu praful de copt
amestecând ușor de jos în sus.
Pui apoi șunca
tăiată cubulețe, ardeiul tăiat cubulețe, morcovul dat pe răzătoarea mică, cașcavalul dat pe răzătoarea mare
si amesteci folosind o spatula de silicon / lingură de lemn.
Tapetezi cu unt o formă de chec din silicon, torni compoziția
și o
introduci în cuptorul încins în prealabil la 180 de grade C, pentru 30 de
minute sau până când trece testul scobitorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu