Vă invit să încercați o budincă rapidă cu ingrediente pe care le aveți la îndemână prin frigider.
Ingrediente:
2 dovlecei
3-4 fire ceapă verde
1/2 legătură mărar
1/2 legătură pătrunjel
400g brânză de vaci
3 linguri smântână
3 ouă
Ingrediente:
2 dovlecei
3-4 fire ceapă verde
1/2 legătură mărar
1/2 legătură pătrunjel
400g brânză de vaci
3 linguri smântână
3 ouă
1/2 ardei gras roșu
sare
piper
sare
piper
2 linguri pesmet
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Dovleceii se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea cu găuri mici și se scurg bine de apă. Ceapa verde se toacă rondele, ardeiul se taie cubulețe, iar mărarul și pătrunjelul se toacă mărunt.
Mod de preparare:
Dovleceii se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea cu găuri mici și se scurg bine de apă. Ceapa verde se toacă rondele, ardeiul se taie cubulețe, iar mărarul și pătrunjelul se toacă mărunt.
Se mixează ouăle cu sare, apoi se
adaugă brânza și smântâna și se mixează cu ajutorul unui mixer
vertical.
Se adaugă dovleceii, ceapa verde, mărarul, pătrunjelul,
ardeiul, sare, piper și se amestecă bine.
Se unge un vas termorezistent cu
unt, se presară pesmetul, se toarnă budinca să se nivelează.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 190g C și se lasă timp de 35-40 de minute până când budinca e rumenită frumos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu