Sunteți în pană de idei și vreți să pregătiță o rețetă rapidă și delicioasă? Vă recomand cu drag această rețetă!
Ingrediente:
1 ceapă
30g unt aromatizat cu usturoi
2 roşii mari și zemoase
4 cartofi
5 ouă de prepeliţă
sare
piper
1 ceapă
30g unt aromatizat cu usturoi
2 roşii mari și zemoase
4 cartofi
5 ouă de prepeliţă
sare
piper
condiment Verdețuri de Provence
busuioc uscat
pătrunjel verde
ulei de măsline
Mod de preparare:
Se curăţă cartofii, se spală, se şterg şi se taie cubuleţe. Se stropesc cu ulei şi se presară cu Verdețuri de Provence. Se pun într-un singur strat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt . Se coc la 200 de grade pentru 20 – 25 de minute.
busuioc uscat
pătrunjel verde
ulei de măsline
Mod de preparare:
Se curăţă cartofii, se spală, se şterg şi se taie cubuleţe. Se stropesc cu ulei şi se presară cu Verdețuri de Provence. Se pun într-un singur strat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt . Se coc la 200 de grade pentru 20 – 25 de minute.
Între timp se prepară sosul de roşii: se călește ceapa tăiată julien, în unt aromatizat cu usturoi. Se adaugă roşiile tăiate cubulețe, busuiocul, sare şi piper după gust. Se lasă la foc mic să mai scadă sosul, cam 8-10 minute.
Când cartofii sunt gata, se adaugă peste sosul de roşii, apoi se pun din loc în loc ouăle. Se acoperă totul cu un capac şi se lasă la foc mic să se gătească şi ouăle.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu