Sun Food aniverseaza
7 ani de existenta si organizeaza, alaturi de Laura Adamache, un concurs foarte atractiv cu premii utile.
Va urez un sincer "La multi ani! si particip la acest concurs cu reteta . http://www.lauraadamache.ro/2013/05/tarta-aperitiv-sardine-masline-verzi.html
Ingrediente:
3 oua medii
140 g faina
1/2 plic
praf de copt
100 ml
lapte la temperatura camerei
70 ml ulei
de masline
100 g
parmezan ras
1 conserva
sardine in suc propriu (215g)
7-8 masline
verzi
patrunjel
sare
piper
Mod de
preparare
Bati ouale pana cand se omogenizeaza compozitia (cca 1 minut).
Adaugi alternativ,
faina amestecata cu praful de copt si ulterior cernuta, si laptele.
Adaugi
parmezanul ras, maslinele verzi taiate in feliute subtiri, sardinele scurse de
lichidul din conserva si zdrobite cu furculita, uleiul de masline, patrunjelul
tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Amesteci
pana cand obtii un aluat omogen.
Tapetezi
forma cu ulei si faina, adaugi aluatul si il nivelezi.
Coci tarta
in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca 30 minute.
O servesti
dupa ce s-a racit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu