duminică, 19 octombrie 2014

Tartă cu ton şi spanac



Ingrediente:
1 aluat foietaj
2 conserve ton întreg
200 g spanac de la congelator
20 g unt
2 ouă
50 ml smântână
150 g caşcaval
Sare
piper

Mod de preparare:
Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.
Intre timp pregăteşti umplutura: căleşti spanacul (dezghetat) 3 minute în unt. 

Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul dintr-o conservă scurs şi fărâmiţat, 

ouăle bătute cu smântâna şi amesteci.

Intinzi foaia de aluat si asezi o in tava apoi adaugi compozitia. 

Introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Scoti tava, pui cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 10 minute.
Dupa ce s-a topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, scoti tarta si o lasi sa se raceasca putin, 

apoi o tai felii.


Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu