Ingrediente:
1 aluat
foietaj
2 conserve
ton întreg
200 g
spanac de la congelator
20 g unt
2 ouă
50 ml
smântână
150 g
caşcaval
Sare
piper
Mod de
preparare:
Lasi
aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.
Intre timp
pregăteşti umplutura: căleşti spanacul (dezghetat) 3 minute în unt.
Pui sare şi piper după
gust, adaugi tonul dintr-o conservă scurs şi fărâmiţat,
ouăle bătute cu smântâna
şi amesteci.
Intinzi
foaia de aluat si asezi o in tava apoi adaugi compozitia.
Introduci tava in
cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Scoti tava, pui
cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 10 minute.
Dupa ce s-a
topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, scoti tarta si o lasi sa se
raceasca putin,
apoi o tai felii.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu