duminică, 2 noiembrie 2014

Paste cu sos de dovlecei si mozzarella



Ingrediente:

300 g paste (penne rigate)
2 dovlecei
2 rosii
2 catei de usturoi
200 ml smantana
125 g mozzarella, taiata cubulete
200 g mozzarella razuita
frunze de busuioc
sare


Mod de preparare:
Fierbi pastele al dente în apa cu sare, apoi le asezi intr-un vas yena uns cu ulei.

Între timp cureti usturoiul si speli legumele si frunzele de busuioc. 
Dovleceii ii tai cubulete. Rosiile le cureti de coaja si le tai cubulete.

Cubuletele de dovlecei, busuiocul, usturoiul, sarea si smantana le mixezi pana obtii o spuma.

Torni sosul obtinut peste pastele fierte al dente si scurse de apa, 

dupa care amesteci usor cu o lingura. 

Adaugi cubuletele de mozzarella si rosii. 

Amesteci putin, iar deasupra presari mozzarella razuita.

Introduci tava în cuptorul preîncalzit la 200 °C timp de 20-25 minute.

 Va doresc pofta buna!


Un comentariu: