luni, 29 iunie 2015

Tarta cu ardei, spanac si boabe de porumb


Recent am primit de la Sun Food o multime de bunatati, printre care si cateva cutii de porumb dulce. M-am decis sa pregatesc o tarta delicioasa pe care va invit sa o testati.

Ingrediente:
1 aluat foietaj
5 ardei grasi
100g boabe de porumb
300g spanac congelat
50g parmezan
200ml kefir
2 oua
3 linguri pesmet
3 linguri faina
sare
piper negru macinat

Mod de preparare:
Frigi ardeii rosii, ii cureti de coaja si ii tai fasii. Intr-un castron amesteci ardeii cu spanacul si boabele de porumb, dupa care ii condimentezi dupa gust cu sare si piper negru macinat. 


Adaugi parmezan 


si apoi omogenizezi compozitia.
Separat mixezi ouale cu kefirul, apoi adaugi pesmetul si faina si omogenizezi, 


apoi torni amestecul peste ardei.
Intinzi foaia de aluat si apoi imbraci o forma rotunda, ridicand bine pe margini si pui compozitia de ardei si tai surplusul de aluat.


Introduci vasul in cuptorul preincalzit pentru 50 de minute, la 180 de grade C, pana cand se rumeneste frumos.


Lasi sa se raceasca putin, apoi feliezi tarta si o servesti.


Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu