Deoarece aveam pofta de o placinta cu legume, m-am gandit sa folosesc cam tot ce aveam prin frigider. Combinatia a fost una reusita (zic eu) si s-a mancat foarte repede.
Ingrediente:
Ingrediente:
3 oua
3 dovlecei
2 morcovi
150 g faina
50 ml ulei de
masline
70g
parmezan
100 g cascaval
1 borcan de
ciuperci
200g rosii
cherry
1 legatura
patrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
Cureti
dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica. Tai ciupercile si patrunjelul marunt. Razi
cascavalul.
Intr-un vas,
amesteci dovleceii si morcovii rasi ( inainte de a adauga dovleceii ii storci
bine ca sa elimini apa de vegetatie), ciupercile, patrunjelul,
adaugi parmezanul
si amesteci bine.
Adaugi sare si piper dupa gust.
Separat
bati ouale cu un praf de sare si cu uleiul de masline si le adaugi peste
compozitia de dovlecei,
apoi adaugi cascavalul ras si amesteci.
Adaugi faina
cernuta
si amesteci pana se omogenizeaza compozitia, apoi o torni in tava
tapetata cu hartie de copt.
Coci
placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 55-60 de minute, pana se rumeneste frumos.
Cred ca este delicioasa! O sa o incerc si eu in weekend!
RăspundețiȘtergereChiar a fost delicioasa! Ti-o recomand cu drag! :*
RăspundețiȘtergere