luni, 21 martie 2022

Cuscus cu legume si cremvusti


Vă invit să încercați un preparat rapid și delicios, dacă sunteți în criză de timp. În mai puțin de 30 de minute este gata. Dacă postiți puteți renunța la carne.

Ingrediente:
200g cus cus
1/2 ardei gras roșu
1 morcov
Roșii cherry
Pătrunjel
Sare
2 linguri ulei de măsline
Mix condimente mediteraneene
4 fire crenvuști de pui

Mod de preparare:
Se curăță legumele, după care se spală și se taie cubulețe ardeiul, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică.
Într-o tigaie încinsă se pun 2 linguri de ulei de măsline și se pun la călit legumele și crenvuștii, apoi se adaugă sare si mixul de condimente și 2 cani cu apă și se lasă să fiarbă în vasul acoperit, până când legumele se înmoaie.


Se adaugă cuscus-ul și se lasă să fiarbă 5-7 minute acoperit cu capacul, pentru a absorbi toată apa. Cu o furculiță se amestecă cuscus-ul până se desface bob cu bob și apoi se adaugă roșiile cherry tăiate felii și se amestecă ușor. 



Se mai lasă să fiarbă câteva minute, până când scade toată apa. Se presară pătrunjelul tocat și se servește preparatul.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu