Vă invit să încercați această rețetă deoarece este delicioasă și se prepară foarte ușor.
Ingrediente:
- Pentru aluat:
200 g făină
100 g unt 80% rece
1 ou
6 linguri apă rece
sare
-Pentru umplutură:
4 ouă
550g brânză de vaci
60 g făină
200 g spanac congelat
10 ouă de prepeliţă
Sare
1/4 ardei gras roșu
7 roșii cherry
2 linguri pesmet
Mod de preparare:
Pentru aluat, se amestecă toată făina cu untul și sarea până se obține un aluat
sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se
lasă la frigider cel puțin 30 de minute (învelit în folie alimentară).
Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 5 minute.
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină) și spanacul decongelat și scurs bine de apă. Se adaugă sare după gust.
Se adaugă făina și se omogenizează.
Se întinde aluatul și apoi se transferă în tava unsă cu unt, tapetând și pereții. Se înțeapă aluatul cu o furculiță și se presară pesmetul.
Se toarnă 1/3 din compoziția de brânză, se așează ouăle de prepeliță, și se toarnă restul de brânză.
Se așează felii de ardei și roșii cherry tăiate în jumătate. Se taie surplusul de aluat.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 50-55 de minute și se lasă să se rumenească deasupra.
Se lasă să se răcorească și se servește.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu