Ingrediente:
2 dovlecei medii
1 ceapa
medie
150g
ciuperci
4 oua
100ml
smantana
150g faina
1/2
lingurita praf de copt
100g
cascaval
50ml ulei
1 lingura
patrunjel proaspat tocat
1 lingurita
sare
1/2
lingurita piper
1 lingurita
unt pentru vasul de copt
Mod de
preparare:
Speli
dovleceii si ii tai cubulete.
Ceapa si ciupercile le tai marunt, iar cascavalul
il dai pe razatoare.
Separat mixezi ouale si adaugi smantana apoi faina cernuta
cu praful de copt, uleiul, sarea si piperul. Amesteci cu robotul de bucatarie,
la viteza cea mai mica. Pui dovleceii, ceapa si cascavalul in bolul cu mixul de
oua, adaugi patrunjelul si amesteci cu o spatula.
Torni compozitia in tava unsa
cu unt
si o introduci in cuptorul preincalzit pentru de 45-50 de minute, la 180
grade C, pana ce placinta devine aurie.
Delicios1
RăspundețiȘtergereMultumesc! Te invit sa testezi placinta. ;)
RăspundețiȘtergerearata foarte bine! trebuie sa incerc si eu reteta!
RăspundețiȘtergere