Ingrediente:
-pentru aluat:
7 linguri lapte
150g branza de vaci
6 linguri ulei
300g faina
1 plic praf de copt
1 varf de cutit de sare
-pentru umplutura:
-pentru umplutura:
500g carne tocată de curcan
1 ceapa
1 ou
2 linguri pasta de rosii / bulion
150g cascaval
patrunjel
piper
cimbru
Mod de preparare:
Pentru aluat, amesteci brânza cu laptele, uleiul și sarea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt. Întinzi o foaie de aluat de circa 50x30 cm.
Mod de preparare:
Pentru aluat, amesteci brânza cu laptele, uleiul și sarea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt. Întinzi o foaie de aluat de circa 50x30 cm.
Pentru umplutura amesteci carnea tocată cu ceapa tăiată mărunt, cașcavalul tăiat cubulețe, albușul bătut, sare, piper, cimbru si pasta de roșii.
Intinzi umplutura peste foaia de aluat
si formezi o ruladă pe care o tai în 10 bucăți de aproximativ 5 cm. Tapetezi o forma rotundă de tort cu hârtie de copt si pui bucățile de ruladă cu partea secționată în sus,
apoi le ungi cu gălbenuș frecat cu o lingură de lapte.
Introduci tava in cuptorul preîncălzit pentru circa 50 de minute.
Va doresc pofta buna!
Ce bine arata, cred ca a fost si gustoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc! Da, a fost delicioasa! ;)
RăspundețiȘtergere