Daca doriti sa pregatiti o mancarica rapida si gustoasa de post, va invit sa testati preparatul de mai jos.
Ingrediente:
300-400 g conopida
1/2 conserva naut
1/2 cutie rosii in bulion
2 morcovi mare
1/2 ardei rosu
1 catel de usturoi
1/2 cutie rosii in bulion
2 morcovi mare
1/2 ardei rosu
1 catel de usturoi
sare
piper
2 lg ulei
patrunjel verde
Mod de preparare:
Pui conopida desfacuta buchetele la fiert.
Razi morcovul, tai ardeiul suvite scurte si subtiri si le pui la calit 2-3 minute in 2 linguri de ulei.
Pui peste ele rosiile (le pasezi cu o furculita daca folosesti rosii in bulion), adaugi sare si piper, dupa gust, usturoiul pisat si lasi sa fiarba cca 5 minute.
La sfarsit adaugi putin patrunjel tocat.
Pui conopida fiarta si nautul intr-un vas termorezistent
si torni peste ele sosul de rosii.
Dai la cuptorul incins la 180 de grade C pentru circa 25-30 de minute.
Poti rade si ceva branza/cascaval deasupra daca nu tii post.
2 lg ulei
patrunjel verde
Mod de preparare:
Pui conopida desfacuta buchetele la fiert.
Razi morcovul, tai ardeiul suvite scurte si subtiri si le pui la calit 2-3 minute in 2 linguri de ulei.
Pui peste ele rosiile (le pasezi cu o furculita daca folosesti rosii in bulion), adaugi sare si piper, dupa gust, usturoiul pisat si lasi sa fiarba cca 5 minute.
La sfarsit adaugi putin patrunjel tocat.
Pui conopida fiarta si nautul intr-un vas termorezistent
si torni peste ele sosul de rosii.
Dai la cuptorul incins la 180 de grade C pentru circa 25-30 de minute.
Poti rade si ceva branza/cascaval deasupra daca nu tii post.
Si cu usturoiul ce facem?
RăspundețiȘtergereIl adaugam la calit cu restul legumelor. Am modificat reteta. Multumesc pentru atentionare. :D
Ștergere