Va invit la o placinta deliciosa si sanatoasa, cu multe legume.
Ingrediente (tava 20x30cm):
5
oua
2
dovlecei
2
morcovi
½
ardei gras rosu
1
ceapa
150
g cascaval
1
borcan de ciuperci Sun food
1
legatura patrunjel
150
g faina
50
ml ulei de masline
1/2
plic praf de copt
sare
piper
Mod
de preparare:
Cureti
dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoare. Ardeiul gras, ceapa si ciupercile
le tai cubulete mici. Patrunjelul spalat il toci marunt. Razi cascavalul.
Storci
bine dovleceii si morcovii ca sa elimini
apa de vegetatie.
Intr-un
vas, amesteci dovleceii, ceapa si morcovii, ardeiul, ciupercile,
patrunjelul si
cascavalul ras
si amesteci bine. Adaugi sare si piper dupa gust.
Separat
bati ouale cu un praf de sare si le adaugi peste compozitia de dovlecei.
Adaugi
faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.
Adaugi uleiul de masline si amesteci apoi torni compozitia in tava tapetata cu hartie
de copt.
Coci
placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 de minute.
O lasi sa se raceasca putin, apoi o tai felii.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu