Ingrediente:
300ml
apă
100g
unt
240g
făină
3 ouă
1
legătură pătrunjel
1
conservă ton
sare
piper
Mod
de preparare:
Pui
la fiert apa și untul cu o linguriță de sare.
Când începe să fiarbă, adaugi
toată cantitatea de făină și amesteci energic, până când aluatul se desprinde
de pereții vasului. Iei vasul de pe foc și lași compoziția să se
răcească.
Încorporezi
ouăle pe rând,
apoi pătrunjelul. Poți pune și ceapă verde tocată. Adaugi piper
și tonul scurs.
Omogenizezi aluatul.
Pui
câte o linguriță de compoziție în tava tapetată cu hârtie de copt.
Le coci în
cuptorul preîncălzit, la foc iute, timp de 10 minute, apoi alte 10 minute la
foc mediu, fără să deschizi ușa cuptorului.
Poți
să prăjești câte o lingură de aluat și în baie de ulei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu