miercuri, 5 iulie 2017

Paste cu branza la cuptor



Va invit sa incercati si voi o reteta rapida de paste. Pe cat e de simpla pe atat e de delicioasa!

Ingrediente:
250 g paste (spirale)
200 g branza de vaci
100g telemea
50 g smantana
2 oua
50 g mozzarella Delaco
unt pentru uns
sare
piper
Mod de preparare:
Pastele le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
Intr-un castron, amesteci branza de vaci cu ouale, 


apoi adaugi smantana 


si telemeaua rasa. 


Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Amesteci pastele cu branza.


Ungi un vas termorezistent cu unt, pui pastele si nivelezi. 


Introduci vasul in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 minute.
Scoti din cuptor, presari mozzarella rasa 


si reintroduci vasul in cuptor pentru 2-3 minute pana se topeste mozzarella.
Servesti pastele calde dar si reci.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu