Ingrediente:
600g pipote / ficăței de pui
2 cepe mari
3 căței de usturoi
3 ardei rosii copti
250 g roşii intregi în sos
sare
condiment pentru pui Delikat
250 ml supă de pui / apă
1 legătură pătrunjel verde
2 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare:
Speli pipotele și ficățeii de pui, le tai în bucăți mai mici și le pui la fiert în apă cu sare (eu le-am pus în vase diferite). Le lași să fiarbă pe jumătate. Scurgi apa și le clătești.
Mod de preparare:
Speli pipotele și ficățeii de pui, le tai în bucăți mai mici și le pui la fiert în apă cu sare (eu le-am pus în vase diferite). Le lași să fiarbă pe jumătate. Scurgi apa și le clătești.
Tai ceapa și usturoiul mărunt și le călești în uleiul încins,
apoi
adaugi măruntaiele și mai lași câteva minute să se călească.
Adaugi
condimentele și ardeii copți tăiați fâșii.
Adaugi supă de pui / apă și roșiile pasate cu sosul și le lasi să
fiarbă la foc scăzut, până când măruntaiele sunt bine pătrunse.
Adaugi sare și piper după gust, iar după stingerea focului, adaugi pătrunjelul tocat mărunt.
Servesti tocănița cu mămăliguță.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu