joi, 14 mai 2015

Cremvusti in aluat





Pentru un mic dejun rapid si delicios va recomand aceasta reteta de cremvusti in aluat. Sunt foarte usor de pregatit si pot fi un pachetel delicios pentru copii, la scoala.

Ingrediente:
1 aluat foietaj
6 cremvusti de pui
1 galbenus
Susan

Mod de preparare:
Dupa ce s-a dezghetat aluatul complet il intinzi si il netezesti cu sucitorul, apoi  il tai in 6 parti egale. 


Imparti din ochi in trei pe partea lunga si treimile din parti le tai fasii de 1,5-2 cm. Pui cremvustii pe fasia din mijloc, netaiata, 


si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine.


Pui aluatul umplut intr-o tava pe hartie de copt. 


Ungi cu galbenusul de ou batut si presari susan. 


Introduci tava in cuptorul preancalzit pentru 35-40 minute.
Lasi sa se raceasca apoi tai si servesti.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu