Noua ne place foarte mult conopida, in diferite combinatii, iar cand am vazut aceasta reteta la Edith, am zis ca trebuie sa o incerc neaparat. Va invit sa incercati si voi aceasta reteta.
Ingrediente:
400 g conopida
1 ceapa
1 lingura ulei
un borcan de ciuperci
100 g mozzarella
50 ml apa
2 catei de usturoi
sare
400 g conopida
1 ceapa
1 lingura ulei
un borcan de ciuperci
100 g mozzarella
50 ml apa
2 catei de usturoi
sare
piper
Mod de preparare:
Maruntesti conopida in robotul de bucatarie.
Mod de preparare:
Maruntesti conopida in robotul de bucatarie.
Calesti ceapa tocata marunt in ulei cu sare si piper 2-3 minute. Adaugi ciupercile, usturoiul pisat,
conopoda maruntita,
mozzarella rasa
(80g),
apa si omogenizezi totul.
Pui compozitia intr-un vas yena (sau ceramic)
Pui compozitia intr-un vas yena (sau ceramic)
si o introduci in cuptorul preincalzit la 180 C
pentru cca 25-30 minute. Scoti tava,
presari 20g de mozzarella rasa
si o
introduci din nou in cuptor pentru cateva minute pana se topeste mozzarella.
Lasi sa se raceasca putin si servesti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu