luni, 8 februarie 2016

Conopida cu ciuperci la cuptor


Noua ne place foarte mult conopida, in diferite combinatii, iar cand am vazut aceasta reteta la Edith, am zis ca trebuie sa o incerc neaparat. Va invit sa incercati si voi aceasta reteta.

Ingrediente:
400 g conopida
1 ceapa
1 lingura ulei
un borcan de ciuperci
100 g mozzarella
50 ml apa
2 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:
Maruntesti conopida in robotul de bucatarie.

Calesti ceapa tocata marunt in ulei cu sare si piper 2-3 minute. Adaugi ciupercile, usturoiul pisat, 

conopoda maruntita, 

mozzarella rasa (80g), 

apa si omogenizezi totul.
Pui compozitia intr-un vas yena (sau ceramic)

si o introduci in cuptorul preincalzit la 180 C pentru cca 25-30 minute. Scoti tava, 

presari 20g de mozzarella rasa 

si o introduci din nou in cuptor pentru cateva minute pana se topeste mozzarella.

Lasi sa se raceasca putin si servesti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu