Ingrediente (tava 20X30 cm):
5 oua
3 dovlecei
1 morcov
½ ardei gras rosu
1 legatura ceapa
80g telemea
80g sunca de curcan
100 g cascaval
1 legatura patrunjel
170 g faina
40 ml ulei de masline
1 lingurita praf de copt
sare
piper
Mod de preparare:
Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoare. Ardeiul gras, ceapa si sunca presata le tai cubulete mici. Patrunjelul spalat il toci marunt. Razi cascavalul si telemeaua.
Storci bine dovleceii si morcovii ca sa elimini apa de vegetatie.
Intr-un vas, amesteci dovleceii, ceapa si morcovii, ardeiul, sunca presata, patrunjelul,
3 dovlecei
1 morcov
½ ardei gras rosu
1 legatura ceapa
80g telemea
80g sunca de curcan
100 g cascaval
1 legatura patrunjel
170 g faina
40 ml ulei de masline
1 lingurita praf de copt
sare
piper
Mod de preparare:
Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoare. Ardeiul gras, ceapa si sunca presata le tai cubulete mici. Patrunjelul spalat il toci marunt. Razi cascavalul si telemeaua.
Storci bine dovleceii si morcovii ca sa elimini apa de vegetatie.
Intr-un vas, amesteci dovleceii, ceapa si morcovii, ardeiul, sunca presata, patrunjelul,
telemeaua si cascavalul ras si amesteci bine.
Adaugi sare si piper dupa gust.
Separat bati ouale cu un praf de sare si adaugi treptat compozitia de dovlecei.
Adaugi faina cernuta cu praful de copt si
amesteci pana se omogenizeaza compozitia.
Adaugi uleiul de masline si amesteci
apoi torni compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 45-50 de minute.
O lasi sa se raceasca putin si o tai felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu