Daca doriti sa pregatiti un aperitiv festiv, usor de preparat, sanatos si gustos, va invit sa incercati reteta de mai jos.
Ingrediente:
100g
broccoli
100g
mazare
100g
fasole verde
1 morcov
mare
1/2 ardei
gras rosu
4 oua
300ml
smantana
sare
piper
unt
pentru uns tava
Mod de
preparare:
Cureti
morcovul si il speli impreuna cu restul legumelor. Tai morcovul si ardeiul in
cubuletele,
iar buchetelele de broccoli in jumatate si asezi toate legumele
intr-un vas de pregatit la aburi sau pe o sita pe care o asezi pe un vas cu apa
clocotita.
Le lasi acoperite circa 10-15 minute.
Bati
ouale bine, adaugi smantana, condimentezi cu sare si piper si omogenizezi. Pui
legumele racite in compozitia de oua si amesteci.
Ungi un
vas cu unt, torni amestecul,
il acoperi cu folie de aluminiu, il asezi intr-un
vas mai mare, pe care il umpli cu apa clocotita.
Introduci
totul in cuptorul incins la 160 grade C pentru o ora, dupa care scoti folia si
mai lasi 20 de minute.
Scoti
vasul din baia de aburi, lasi terina sa se raceasca
si o servesti taiata felii.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu