Va invit sa incercati un chec rapid si delicios.
Ingrediente:
5 ouă
4 linguri făină
100 g unt
2 linguri cacao
5 linguri zahăr
2 piersici din compot
esenţă de rom
Mod de preparare:
Freci gălbenuşurile cu zahărul
şi untul moale,
apoi baţi albuşurile spumă tare. Amesteci cu grijă cele două compoziţii
şi adaugi făina amestecată cu cacaoa
şi esenţa de rom, încorporând uşor, de jos în sus. Tai piersicile cubuleţe şi le adaugi peste compoziţia de cacao.
Torni compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină
şi o introduci la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 grade C.
Scoti checul din tavă şi il laşi să se răcească pe un grătar apoi il serveşti.
Freci gălbenuşurile cu zahărul
şi untul moale,
apoi baţi albuşurile spumă tare. Amesteci cu grijă cele două compoziţii
şi adaugi făina amestecată cu cacaoa
şi esenţa de rom, încorporând uşor, de jos în sus. Tai piersicile cubuleţe şi le adaugi peste compoziţia de cacao.
Torni compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină
şi o introduci la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 grade C.
Scoti checul din tavă şi il laşi să se răcească pe un grătar apoi il serveşti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu