joi, 21 ianuarie 2021

Saratele cu sos pesto si cascaval




Vă invit la o porție de sărățele delicioase și foarte ușor de pregătit. Sunt ideale pentru zilelecând se anunță musafiri neașteptați.

Ingrediente (32 buc):
1 aluat foitaj (400 g)
1 borcan pesto rosso (cu roșii și busuioc)
50 g caşcaval 
1 ou, pentru uns
seminţe de susan


Mod de preparare:
Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie fâşii late de 1,5 cm şi lungi de 15 cm. 



Se răsucesc şi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spaţii între ele, deoarece vor creşte la copt. Se ung cu ou bătut şi se presară seminţe de susan.



Se dau la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, şi le coci până se rumenesc uşor (aproximativ 25 de minute).



 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu